nekatere gimnazije smo pred časom prosili za sodelovanje dijakov v naši anketi, če ste pri tem pomagali tudi vi, se vam še enkrat lepo zahvaljujejo saj smo dosegli več kot 1000 gimnazijcev.
Sedaj vam pošiljamo prve rezultate našega projekta s katerim želimo informirati in opolnomočiti predvsem gimnazijce, da se bodo lahko s pomembno odločitvijo, ki bo določala njihovo nadaljnjo karierno pot, lažje soočili in tako prevzeli nadzor nad svojim življenjem.
Prilagamo video posnetka, ki ju lahko prosto uporabite, pri čemer je cilj, da bi ju videlo čim več dijakov ter bi jim informacije koristile pri odločanju za nadaljnjo izobraževanje.
Do konca šolskega leta bo v okviru našega projekta nastalo še več videov, in v primeru, da želite, da vam posredujemo e-mail tudi z njimi, vas prosim, da nam to sporočite z odgovorom na to sporočilo oz. na naslov kampokoncanigimnaziji@gmail.com
Do videov pa lahko dostopate tudi preko:

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCI2JSy2ISI3CmlN9gDk8-Fw
FACEBOOK: https://www.facebook.com/KamPoGim/

Aktivni pa smo tudi na Instagramu: https://www.instagram.com/kam_po_gim/

Projekt “Kam po končani gimnaziji” je nastal v sodelovanju dijakinj L. Sazanov in J. Vidergar iz Gimnazije Ledina v Ljubljani ter Zavodom Nefiks.
Hvala in lep pozdrav
Martina Vide, mentorica projekta
(Skupno 374 obiskov, današnjih obiskov: 1)