Spoštovani!

 

Smo nevladna mladinska organizacija s ciljem promocije MIRU preko POTOVANJ od leta 1992. Poslanstvo organizacije je spodbujanje strpnosti in prijateljstva ter zaščite planeta za boljšo prihodnost vseh nas in generacij, ki prihajajo za nami.

Ena od strateških usmeritev  je spodbujanje mobilnosti mladih in mladinskega turizma preko lokalnih, regionalnih, nacionalnih, evropskih in mednarodnih projektov, preko katerih mladi lahko potujejo cenovno zelo ugodno in celo brezplačno, pri čemer jim mi tudi pomagamo.

Že nekaj let uspešno sledimo tej strategiji predvsem s prostovoljnim programom, preko katerega mladim omogočamo aktivno sodelovanje znotraj organizacije. Več o prostovoljnem programu si lahko preberete na naši spletni strani http://www.youth-hostel.si/si/page/prostovoljski-program.

Vašim dijakom bi želeli predstaviti prostovoljni program na Popotniškem združenju Slovenije in jih povabiti k sodelovanju, saj menimo, da je to eden od odličnih načinov, kako poleg šolskega programa obogatijo svoje znanje in kompetence, kar jim bo v bodoče zagotovo pomagalo pri hitrejši zaposlitvi.

 

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov: 1)