DRAGE DIJAKINJE IN DIJAKI
Pouk v šolskem letu 2018/19 se prične v ponedeljek, 3. 9. 2018, ob 8. uri. Šolski avtobusi bodo vozili po ustaljenem voznem redu, javni prevozi pa tudi! Pravočasno si jih oglejte ali povprašajte o njih “starejše” sošolce. Integrirane vozovnice za javni prevoz si uredite sami, potrdilo za to ste že ali pa ga še boste dobili šoli! Namig: Dijaki, ki prihajate z vlakom iz meri Trebnje, lahko v Ivančni gorici prestopite na redni avtobus iz meri Grosuplje, ki ustavlja ob železniški  postaji in vas pripelje do šole!

Učbenike za šolsko leto 2018/2019 ste najbrž že prevzeli, sicer pa jih boste prvi šolski dan.mogoče prevzeti v knjižnici od ponedeljka do četrtka od 8. do 11. ure. Knjižnica bo ob petkih odprta le ob glavnih odmorih za nujno izposojo knjig!,

Urnik za prvi šolski dan je objavljen na spletni strani šole, še ni popolnoma urejen, a bo do nedelje. Poglejte si tudi zavihek nadomeščanja. Dijaki višjih letnikov pogledate, v katerih učilnicah imate pouk oziroma uvodno razredno uro in se napotite tja, dijaki prvih letnikov pa se ob 8. uri zberete v predavalnici šole.

Dijake višjih letnikov opozarjam, da lepo in dostojno sprejmete novince, naše prvošolce! Strogo prepovedano je vsakršno nasilno dejanje proti njim! Dežurni učitelji bodo spremljali dogajanje in po potrebi vzgojno ukrepali!

Ker na naši šoli zelo poudarjamo red ter skrbimo za urejenost prostorov in čistočo, boste vsi dijaki že od prvega dne dalje imeli s seboj copate, v katerih boste hodili po šoli. Copati bodo potem shranjeni v vaših garderobnih omaricah. Vsi dijaki višjih letnikov imate že svoje garderobne omarice, prvošolcem pa jih bomo dodelili takoj po uvodnem srečanju!

Že prvi dan bo za vse prijavljene na dijake pripravljena šolska malica, ki bo vsem dijakom razdeljena v edinem glavnem odmoru od 10.25 – 10.55. Vse o šolski prehrani si lahko preberete na spletni strani šole v zavihku Šolska prehrana.

Vsem želimo lep in vzpodbuden začetek novega šolskega leta.

Vaši učitelji in ravnatelj vas nestrpno pričakujemo!

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov: 1)