Spoštovani,

tudi v letošnjem šolskem letu razpisujemo nagradni natečaj RECIKLIRANA KUHARIJA, kjer vas vabimo k oddaji receptov na temo, kaj narediti iz živil, ki jih ne porabimo v celoti ali pa nam ostajajo ter jim bo potekel rok. Zbiramo originalne ali tradicionalne kuharske recepte, ki jih predstavite na čim bolj inovativen način.

Rok za oddajo receptov je 30. marec 2018. Recepte oddajte v elektronski obliki na naslov hribar.tina5@gmail.com  ali pošljite na naslov: Ekošola, Zavrti 2, 1234 Mengeš, s pripisom »za Reciklirano kuharijo«.

Sodelovanje v natečaju je prostovoljno in ni pogoj za sodelovanje v projektu Hrana ni za tjavendan.

Natečaj je razdeljen v tri starostne skupine:

KUHARČKI: 1. starostna skupina (vrtci, 1. – 3. razred OŠ)

VODJE KUHINJ: 2. starostna skupina (4. – 6. razred OŠ)

KUHARSKI MOJSTRI: 3. starostna skupina (7. –  9. razred OŠ, srednja šola)

 

V natečaju bodo otroci/učenci/dijaki raziskovali in predstavili, kako so naše babice na različne načine ponovno uporabile ostanke jedi in živil ali pa bodo predstavili svoje inovativne predloge in recepte. Najboljši recepti bodo nagrajeni. Vsak oddelek lahko odda 1-2 recepta.

Inovativnost šteje! Cenimo kreativnost, tako pri pisanju kot pri predstavitvi receptov. Kolaži, foto-zgodbe, kratki posnetki, miselni vzorci… naj vaša domišljija ne pozna meja!

 

V priponki vam pošiljamo razpis natečaja, kjer najdete vse podrobne informacije. Za dodatna vprašanja pa smo vam vedno na voljo

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov: 1)