Projekt »Mladi upi« nadaljuje svoje poslanstvo tudi v letu 2017 in je namenjen mladim talentom s področij športa, umetnosti, znanosti ter mladim parašportnikom. Razmišljaš, da bi se prijavil na razpis? Preberi si vse o projektu, izpolni obrazce, napiši motivacijsko pismo in v razpisu preveri, kaj vse potrebuješ (točka 13). Vse potrebno zalepi v kuverto in jo do 11. oktobra pošlji na naslov Zavarovalnice Triglav. Potem pa samo še drži pesti.

Na razpis ”Mladi upi” se lahko prijavijo mladi, nadarjeni športniki, parašportniki in umetniki, stari od 16 do 19 let ter mladi talentirani znanstveniki, stari od 17 do 20 let. K sodelovanju vabimo vse mlade, ki jih odlikuje nadpovprečna nadarjenost, razvijajo nove prodorne zamisli ali pa navdušujejo z izjemnimi rezultati in imajo skupaj s svojim mentorjem oz. trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

Prijave na razpis lahko oddate po pošti ali jih osebno oddate v Zavarovalnici Triglav, Miklošičeva 19, Ljubljana. Rok za prejem prijave je 11. 10. 2017 do 12. ure. Razpis najdeš na spletni strani www.mladi-upi.si.

IZBOR FINALISTOV

Strokovna komisija bo v okviru razpisnih meril izmed vseh prejetih prijav, ki bodo ustrezale pogojem razpisa, v prvem krogu izbrala ožji krog finalistov. Imena kandidatov, izbranih v ožji izbor, bodo objavljena do najkasneje 30. oktobra 2017!

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov: 1)