Letošnji devetošolci so morali do 4 aprila oddati prijavo za vpis na izbrano srednjo šolo, kjer želijo v jeseni nadaljevati šolanje.  Na našo šolo smo do roka prejeli 31 prijav za gimnazijo (razpisujemo 56 mest) in le 4 prijave za program ekonomskega tehnika.

Programa ekonomski tehnik zaradi premajhnega števila interesentov  v naslednjem  šolskem letu, prvič po 32 letih, ne bomo izvajali. Za šolsko leto 2018/19 bomo program ekonomski tehnik spet razpisali in upamo, da bo vpisanih učencev dovolj, da se program nadaljuje, saj marsikomu iz bližnjega in širšega okolja nudi možnost izobraževanja na ekonomskem področju, ki bo vedno aktualno, lahko pa predstavlja tudi dobro osnovo za nadaljnji študij na različnih smereh.«

Do 25. aprila  2017 je še možno med šolami prenašati prijave za vpis v srednjo šolo. Zato vabimo vse tiste, ki vam je Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica blizu, in ki imate željo po gimnazijskem  izobraževanju pa ste sedaj prijavljeni na kakšno drugo gimnazijo s presežkom prijav, da do roka prenesete prijavo na našo šolo, kjer vas zagotovo čaka dovolj prostih mest v gimnazijskem  programu.sola

Pogoje za odlično izobraževanje imamo, usposobljene in prizadevne profesorje, idealno lokacijo v miru in zavetju narave, s katero skušamo delovati čimbolj usklajeno. Na pol poti med Ljubljano in Novim mestom lahko spremljamo vse, kar se dogaja tam, obiskujemo predstave, galerije, razstave …  Nič nam ne manjka, ničesar ne izpustimo …  Posvečamo se vsakemu posamezniku in skušamo v njem najti in razvijati tisto najboljše, kar nosi v sebi! Ponašamo se z odličnostjo svojih dijakov, mnogimi državnimi priznanji s tekmovanj znanja, z odličji na športnem področju in ne nazadnje s 53 zlatimi maturanti na splošni maturi. Mnoge generacije zadovoljnih in uspešnih dijakov so garancija, da uspeh čaka tudi vse nove dijake.

Pozanimajte se o vseh podrobnostih našega dela, oglejte si našo spletno stran, predvsem pa prisluhnite našim dijakom, da bo vaše poznavanje naše šole čim bolj popolno.

 Z veseljem vas pričakujemo! 

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov: 1)