V soboto, 4. 3. 2017, je tradicionalni Jurčičev pohod od Višnje Gore do Muljave. Kljub temu, da je v času počitnic, je ta pohod obvezen športni dan za dijake drugih letnikov in za vse druge, ki se ga želijo udeležiti in s tem nadomestiti en drug športni dan.

Dijaki ste se na pohod prijavili takole

2a     (12 prijavljenih), spremljevalka bo Irena MORI

2b     (20 prijavljenih), spremljevalec   Simon BREGAR

2d in drugi dijaki (iz 1.a, 1 prijavljen), spremljevalec Anton BRČAN

 Učitelji spremljevalci bodo v Višnji gori na železniški postaji ob 7.15, vsi spremljevalci imajo s sabo sezname dijakov. Vsem udeleženim dijakom priznamo 6 ur za OIV in ID.

 Vsi odsotni dijaki iz razredov 2a,b,d nadomestite športni dan na soboto v mesecu maju.

Vsi pohodniki in spremljevalci ste oproščeni plačila štartnine. Po pohodu se iz Muljave do Ivančne Gorice peljete brezplačno z avtobusi, ki jih je najel organizator pohoda. Da ste dijaki naše šole, potrdite z dijaško izkaznico. Za prevoz iz Ivančne Gorice domov pa poskrbite sami.

Dijaki  se za športni dan primerno oblecite in obujte, v primeru slabšega vremena imejte  tudi rezervno oblačilo in obutev. S seboj imejte seveda SVOJO MALICO. Opozarjamo na spoštovanje določil šolskega reda. POSEBEJ OPOZARJAMO, DA ZARADI MOKREGA TERENA NE UPORABLJATE RAZNIH BLIŽNJIC ČEZ  GOZDOVE, HODITE LE PO UREJENIH, OZNAČENIH POTEH.

Podrobnejše napotrke lahko preberete tu:[ddownload id=”9120″]

Vsem želimo prijeten in sproščujoč pohod!

 

 

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov: 1)