Kaj: Sejem
Kdaj: petek, 27.1.2017 do sobota, 28.1.2017
Kje: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Prireditelj: Proevent d. o. o.
Vstopnina: Brez vstopnine
PROGRAM: [ddownload id=”8983″]

 

Informativa enkrat na leto, pred informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Hkrati obiskovalcem ponuja informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.

Informativa tako na enem mestu ponuja veliko več informacij, kot jih lahko posameznik zbere samo z obiskom informativnega dne. Zato je odlična uvodna postaja pri načrtovanju nadaljnjega izobraževanja ter poklicne in karierne poti.

PS. Hrakti bo potekala tudi Arena mladih.

Ogled semnja vam priporočamo, vendar ne v petek dopoldne, ker odhod na Informativo ni opravičen izostanek, saj so vse dejavnosti na razpolago tudi v petek popoldne in v soboto cel dan. Prireditev traja vsak dan do 18.00, torej je časa za ogled popolnoma dovolj tudi brez petkovega dopoldneva. V petek imate vsi razredi tudi samo 6 ur pouka, tako, da ste vsi zainteresirani lahko v Ljubljani že ob 14.15!

 

Poleg informative imate vsi četrtošolci informativni dan v petek, 10.2. 2017, to pa je šole prost dan, kot vedno.

 Hvala za razumevanje in lep pozdrav

 Milan Jevnikar, ravnatelj


(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov: 1)