Te zanima znanost in bi jo v praksi uporabil na zanimiv način? Pridi na prvi Science Hack Day v Sloveniji!

To je dogodek, ki z namenom kratkega a intenzivnega sodelovanja, ustvarjanja in izdelovanja zanimivih reči na eno mesto pripelje najrazličnejše navdušence in zanesenjake s področja znanosti. V 24 urah poskusi v multidisciplinarni ekipi najti rešitev problema, ki mogoče ni najbolj elegantna, je pa zagotovo ustvarjalna. Skupaj lahko ustvarite spletno aplikacijo, družabno igro, mini robota, kompleksno analizo podatkov, preprost senzor, pametno oblačilo ali pa kaj čisto drugega.

Science Hack Day bo potekal 15. in 16. oktobra, na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Namenjen je vsem, študentom in zaposlenim, znanstvenikom in tistim, ki se bodo z znanostjo srečali prvič. Pokazati želimo, da je znanost nekaj dostopnega in zanimivega. Da boste ideje lahko realizirali kar se da dobro, boste lahko na fakulteti tudi prenočili, med ustvarjanjem pa se boste lahko tudi osvežili in okrepčali. Dogodek je brezplačen, zato ste dobrodošli vsi, ki bi se želeli preizkusiti v znanosti ali poskusiti nekaj novega.

Na dogodek se že lahko prijavite. Več informacij o prijavah in dogodku je na voljo na http://ljubljana.sciencehackday.org in na tadej@sciencehackday.org.

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov: 1)