V soboto, 1. 3. 2014, je delovni dan za vse dijake drugih, tretjih in četrtih letnikov in sicer nadomeščamo torek, 24.12.2013. Dijaki prvih letnikov so ta dan že nadomestili. Za dijake drugih in tretjih  letnikov bomo organizirali pohod po Jurčičevi poti, dijaki četrtih letnikov pa imajo v soboto, 1. 3. 2014, predmaturitetne teste.

Opozarjamo vse udeležence pohoda na spoštovanje določil šolskega reda. POSEBEJ OPOZARJAMO, DA ZARADI MOŽNIH POSLEDIC ŽLEDOLOMA NE UPORABLJATE RAZNIH BLIŽNJIC ČEZ GOZDOVE, HODITE PO UREJENIH, OZNAČENIH POTEH.

Podrobnejša navodila in spremljevalci pohodnikov.

Dijaki se za športni dan primerno oblecite in obujte, v primeru slabšega vremena imejte tudi rezervno oblačilo in obutev.

Vsi dijaki sami poskrbite za prevoz in malico na tem pohodu.

Pohod po Jurčičevi poti, ki bo bo letos že 21., je približno 12-kilometrska pot od Višnje Gore do Muljave. Tradicionalni pohod po slikovitih prizoriščih literarnih del prvega slovenskega romanopisca se začne med 7. in 10 uro v starem mestnem jedru Višnje Gore. Po cilju na Jurčičevi domačiji lahko pot podaljšate še do Kraške jame, ta dan odprte za pohodnike. Podrobnosti na

www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=4345

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: , ,