Dragi tretješolci, spoštovani starši.

         

Glede na vaše želje je šola konec novembra zaprosila agencije Galiuleo 300, Jupiter, Mondial, Palma Celje in Kompas Celje za pripravo programov za 6-dnevno maturantsko ekskurzijo, konec avgusta 2014 in sicer za naslednje smeri:

   

– Klasična Grčija z otokom (Zakyntos, Krf…) (ladja, letalo)

– Španija v eno smer z avtobusom, v drugo z letalom

– Črna Gora (preko Bosne in nazaj po jadranski obali)

     

Vse agencije so se odzvale in nam posredovale 14 programov.

Razredniki tretjih letnikov so programe natančno pregledali in kot najboljše, cenovno najugodnejše in tudi programsko popolnoma usklajene z našimi predlogi izbrali naslednje programe:

     

  1. Klasična Grčija z Zakyntosom, ladja-letalo, agencije Palma,

  2. Barcelona in Azurna obala, bus-letalo, agencija Palma in

  3. Črna Gora – Bosna, bus-bus, agencije Galileo 3000.

     

Dijake in starše prosim, če si zgornje programe natančno pogledate in se odločite, kateri je za vsakogar od vas najboljši. Zaželeno je, da bi se razred odločil za eno pobnudbo in sicer tisto, ki jo izbere večina dijakov v razredu. Možno pa je, da se iz različnih razredov odločite za isto destibnacijo, ki jo lahko izvedemo, če je kandidatov za eno smer vsaj 30 oz 40, odvisno od programa.

    

Osnovni izbor bi morali opraviti do roditeljskega sestanka, ki bo v torek, 21. januarja, da se tudi s starši lahko še kaj pogovorimo, pred dokončno odločitvijo. Ko bomo opravili končni izbor, se bomo sestali še z agencijo, da bomo uskladili še morebitne dodatne želje in druge podrobnosti.

   

Če imate že sedaj kakršnakoli vprašanja, mi lahko kadarkoli pišete na naslov ravnatelj@ssjj.si ali pa me pokličite po telefonu. Dijakom pa sem vsak dan dostopen v svoji pisarni.

     

Lep pozdrav

ravnatelj

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: , , ,