SPOŠTOVANE PROFESORICE, PROFESORJI IN DRUGI SODELAVCI, DRAGE DIJAKINJE IN DIJAKI, CENJENI STARŠI!

 

Poslavljamo se od leta 2013, naproti nam prihaja novo 2014, zato mi dovolite, da vam sporočim nekaj misli.

 

Vesel sem, da živimo in ustvarjamo skupaj in upam, da bodo ta leta, ki jih soustvarjamo, ostala neizbrisno zapisana v naših srcih. Upam, da čutite, da smo živa skupnost, ki se veseli uspehov vseh in nudi vsakemu oporo ob neuspehih. Vem, da čutimo drug z drugim in da nam je skupaj lepo. Želim, da bi tako ostalo tudi v bodoče.

 

Božični prazniki, ki so pred vrati nas kar silijo v premišljevanje o dobrem, o družini, o sreči, o sočloveku. Vzemite si čas za vse te misli in premisleke tudi vi. Vaši najbližji so tisti, ki vam pomenijo največ, in ki jim tudi vi pomenite toliko. Tem se posvetite najprej in najbolj. Spomnite pa se tudi na tiste, ki so vaši prijatelji, sopotniki, naključni znanci, celo na tiste, ki so vas kdaj užalili in predvsem na tiste, ki ste jih prizadeli in užalili vi! Upanje, medsebojno razumevanje, strpnost, sreča, veselje naj vas bogatijo celo življenje, bogatijo pa naj tudi ljudi, ki bodo imeli srečo živeti z vami!

 

Marsikaj lepega smo doživeli v iztekajočem se letu, veliko dobrega načrtujemo za prihodnje. Veselili smo se šolskih in življenjskih uspehov, se tolažili ob težavah in neuspehih. Vedno se veselimo življenja in bogatimo ga drug drugemu!

 

Drage dijakinje in dijaki. V teh dneh bo veliko možnosti za zabavo in veselje. Izognite se plehke zabave, ne iščite sreče v opoju z alkoholom ali še s čim drugim. Mladi in zdravi ste, to je dovolj velik razlog za zadovoljstvo, veselje in srečo!

 

Po božiču bomo praznovali dan samostojnosti, ki je eden najpomembnejših praznikov naše domovine. Plebiscitna odločitev za samostojnost Slovenije pred 21 leti je temelj za našo državno samostojnost. Imamo svojo državo, ponosni bodimo nanjo, kljub težavam, ki jih imamo. Prihodnost je nepreklicno vaša. Prepričan sem, da jo boste znali izkoristiti.

 

Spoštovani vsi skupaj! Iz srca vam voščim lepe božične praznike!

 

S ponosom praznujte dan naše samostojnosti in veseli vstopite v novo leto 2014, ki naj bo bogato predvsem z zdravjem, za vse drugo bomo znali poskrbeti sami. 

 

Srečno in na svidenje v šoli v četrtek, 2. januarja 2013!

 

Milan Jevnikar, ravnatelj

(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: , , ,