Spoštovane kolegice in kolegi, drage dijakinje in dijaki, cenjeni starši!

Gotovo ste opazili, da se na naši šoli za to soboto pripravljamo na zanimiv dogodek. V povezavi z občino Ivančna Gorica bomo izvedli zanimivo dogodek, dan obrti in podjetništva z naslovom MLADI IN PODJETNIŠTVO.

Prireditev se bo začela ob 15.00 in bo trajala do 19.00 ure.

Pri predstavitvi sodelujejo tudi naši dijaki ekonomisti (tretješolci in četrtošolci) pod mentorstvom Igorja Grudna, Ane Godec in Jožice Strmole. Ana Godec pa bo izvedla eno od »podjetniških« delavnic.

Vse vljudno vabim, da se udeležite tega dogodka, ki je tudi promocija naše šole. Prireditev je za dijake 3.d, 4.d in 4.f obvezna in se jim bo štela v realizacijo praktičnega pouka oz. drugih ekonomskih predmetov. V zameno za to  sodelovanje jim bo enkrat drugič odpadlo toliko ur pouka oz. bodo imeli prost dan. 

Prav tako je obisk dogodka obvezen tudi za dijake 2. in 3. letnikov gimnazije, ki imajo za izbirni predmet ekonomijo. Tudi njim bomo šteli te ure za realizacijo ekonomije. 

Če kakšen od dijakov zaradi drugih neodložljivih obveznosti ne more prisostvovati temu dogodku, naj se pravočasno opraviči, saj za vse, ki se morajo obvezno udeležiti dogodka, pripravljamo malico.


Prav lepo so povabljeni na ta dogodek tudi vsi drugi dijaki naše šole, saj je dogodek namenjen vsem mladim. Tudi ti dijaki bodo lahko dobili lahko malico, če se bodo zanjo prijavili pri svojih razrednikih, ti pa bodo do petka sporočili njihova imena v tajništvo ali neposredno ravnatelju.


Poleg dijakov ste na dogodek vljudno vablejni tudi starši.

NA svidenje torej vc soboto popoldne na Srednji šoli Josipa Jurčiča v Ivančni Gorici.

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: , , ,