1. Danes, v ponedeljek, 27.8.2012, zgodaj zjutraj je 81 naših maturantov s petimi profesorji odpotovalo v Grčijo.

Letalo je strečno pristalo na Zakyntosu, vsi naši se že od desete ure dalje veselo predajaju sončim žarkom in namakajo v toplem grškem morju.

 

2. Prvi dan in prva noč sta minila srečno in v zadovoljstvo in veselje vseh. Po zajtrku so se danes naši “izletniki” podali na plažo, kjer so predvidene zabavne dejavnosti in igre. Popoldne pa bodo z ladjico odpluli na čudovite “samotne” plaže otoka Zakyntosa.

 

3. Po mirni noči na Zakyntosu so sedaj naši  izletniki že na celini, tik pred ogeldom Miken. Danes jih čaka še ogled Epidavra in Korinta, nato pa namestitev v hotelu ob morju in… Vsi so zdravi in veseli.

 

4.Ogled Korintskega prekopa nato ogled Aten ter odhod na prenočevanje v Delfe. Vsi srečni in zadovoljni. Zvečer zabava v diskoteki.

 

5. Zadnji dan v Grčiji. Vsi zdravi in dobro razpoloženi ter spočiti odhajajo na ogled preročišča v Delfih, popoldne pa je v Patrasu že vkrcanje na ladjo, ki jih bo odpeljala v Ancono.

 

6. Ob 14.30 so naši potniki pristali v Anconi ter se nato podali z avtobusom preko Italije domov. Enkrat zvečer bodo prispeli domov. Pa se je srečno in uspešno končal še en lep doogdek!

 

7. “Enkrat zvečer” se je spremenilo v zelo pozno zvečer ali v nedeljo zelo zgodaj zjutraj. Pomembno je, da so vsi srečno in zdravi prišli domov. V nedeljo so se naspali, v ponedeljek nabirajo moči za prvi šolski dan, v torek pa veselo v šolo!

 

 

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: ,