OBVESTILO DIJAKOM, 9. 5. 2012

V petek 25. 5. 2012 je za zaključne letnike še zadnji dan pouka. Ta dan popoldne je zanje zaključna konferenca. Upam, da boste vsi dijaki dosegli zaslužen uspeh.

 

Tisti četrtošolci, ki želite opravljati dopolnilni izpit in tako izboljšati svoj uspeh v zaključnem oziroma tretjem letniku, se nanj prijavite v četrtek oz. najkasneje v petek (24. in 25. maja) pri pomočnici ravnatelja, prijavnico dobite pri razrednikih ali v tajništvu. Izpiti bodo v TOREK, 29. maja.

 

V ponedeljek, 28. 5., je podelitev spričeval in zaključna slovesnost >SLOVO 2012<. Podelitev spričeval za zaključne letnike organizirajo razredniki po razredih in bo tretjo šolsko uro. Po malici se četrtošolci pripravite na prireditev.

 

Četrtošolci lahko pred šolo ob Jurčičevem spomeniku postavite slavnostne mlaje za zaključno prireditev, ki bo 28.5. 2012. Prosim vse četrtošolce, da se ob zaključku pouka vedete primerno. Bodite spoštljivi do sebe, do drugih ljudi, pa tudi do šolske stavbe in okolice šole. Prepričan sem, da boste to zmogli, saj ste zreli in odgovorni mladi ljudje! Zaupam v vašo zrelost!

 

Na prireditvi v ponedeljek, 28.5.2012,  ob 11.45, v preddverju šole, se boste četrtošolci s programom poslovili od šole in profesorjev. Scenarij prireditve naj bo standarden, podelitev knjig odličnjakom, nekaj besed zahvale šoli, zabavna predaja ključa tretješolcem … Z zabavnimi igricami določite prejemnika ključa. Prireditev se mora končati do 12.40, da bomo vsi (zaželeno je, da v paradi) do 13.00 prišli v Ivančno Gorico, kjer bo sklepna slovesnost s plesom četvorke na ulici pred občino (vodi plesna šola Urška). Če bi bilo vreme zelo slabo, bo prireditev v telovadnici, ples v Ivančni Gorici pa odpade. Po prireditvi ste vsi dijaki prosti in odidete domov.

 

Udeležba na šolski prireditvi in v Ivančni Gorici je obvezna za vse dijake, torej je ta dan redni pouk le do vključno četrte ure.

 

V torek, sredo in četrtek (29. do 31. maja) bodo za četrtošolce redne priprave na maturo in poklicno maturo. Prosim vse maturante, da izkoristite to priložnost in si tik pred izpiti še utrdite in osvežite potrebno znanje. Urniki bodo objavljeni na oglasni deski. Prisotnost na pripravah je obvezna in se šteje v realizacijo pouka.

 

Ponedeljek 28. 5. je zadnji dan, ko četrtošolcem pripada šolska malica. V dneh potem si boste morali malico priskrbeti sami ali jo naročiti in plačati na šoli v šolskem računovodstvu vsaj en dan vnaprej.

 

Vsem želim veliko uspehov in čim več dobre volje ob delu do konca pouka!

 

Ravnatelj Milan Jevnikar

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov: 1)
 

Oznake: , , ,