Drage dijakinje in dijaki!

 

Ker moramo v 14- dnevnem roku po konferenci vsem dijakom, ki so ocenjeni negativno, ponuditi priložnost za popravljanje negativne ocene, smo se letos odločili, da za večje predmete, pri katerih se ocenjuje pisno, organiziramo skupinsko ocenjevanje, za vse dijake gimnazije skupaj in za vse dijake ekonomskega tehnika skupaj, ob določenem datumu, v eni učilnici, pod izpitnimi pogoji, torej v miru, z nadzornimi učitelji. naloge pa bo pripravi za vsakega dijaka njegov učitelj.

 

Predviden je naslednji urnik:

Datum

Program

Pet.

Pon.

Tor.

Sre.

Čet.

Pet.

Pon.

20.1.

23.1.

24.1.

25.1.

26.1.

27.1.

30.1.

Gimnazija

ANG

KEM

 

MAT

 

SLO

 

Ek. tehnik

NEM in

MODUL

 

MAT

MODUL

SLO

MODUL rezervni termin

ANG

 

 

 

 

 

 

 

Na ta način bomo vsem zagotovili enake pogoje, hitro in organizirano izvedbo.

 

Morda ste kje že govorili no datumih popravljanja, ki pa jih sedaj prilagodite temu dogovorjenemu urniku. Če obstaja kakšen zelo tehten razlog, lahko od urnika z ravnateljevim dovoljenjem tudi odstopimo, vendar le za cel razred, ne pa za posamezne kandidate. Le misel posameznika, da bi bil kakšen dan kasneje uspešnejši, ni noben tehtni razlog za prestavitev termina. Kdor se namreč ni pripravljal že dlje časa, vsaj že nekaj dni pred konferenco, se v kakšnem dodatnem dnevu ne more dovolj dobro pripraviti.

 

V februar popravnih ocenjevanj ne moremo prenesti, saj se tedaj začnejo že redna ocenjevanja. Prepričan sem, da boste z novim načinom na koncu vsi zadovoljni.

 

Prepričan sem, da boste vsi, ki se vestno pripravljate na ponovnih ocenjevanjih uspešni.

 

ravnatelj

(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov: 1)