–>

<!– Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Navadna tabela"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}

Srednja šola Josipa Jurčiča se v oddaji Firma.tv predstavlja z oglasom

KTTP BANKA!

Kdo sodeluje?

 

Sodeluje Medijska ustvarjalnica SŠJJ, v njenem okviru 4 dijaki 4. letnikov.

 

Dva Roka, Nosan in Janežič, in Grega Slak smo navdušeni ekonomisti in računalničarji. Nejc Puš je gimnazijec, izvrsten fotograf in snemalec. V knjižnici Ivančni Gorici je pravkar na ogled njegova prva samostojna razstava fotografij.

 

Zakaj prav spot za banko?

No, saj smo imeli še veliko drugih idej, tudi take smešne! Potem pa smo si rekli: dovolj heca, zdaj gre zares.

 

Navdih je bila gospodarska kriza. V času krize je veliko podjetij v težavah, ker jim je veliko podjetij dolžno denar. Nihče jim ne izplačuje dolgov. Tako ne morejo poslovati, delati naprej, čeprav imajo dobre ideje, rezultate.

 

Naredili smo reklamo za banko, ki bo prevzela, odkupila terjatve takšnih podjetij in jim dala denar, da bodo kljub krizi poslovala naprej.

 

Reklama je usmerjena predvsem na mala podjetja, samostojne podjetnike, ki še ne poznajo takšne bančne storitve.

Kako ste naredili spot?

Veliko smo delali, snemali smo kar na šoli in se pri tem zelo zabavali. Zvok smo posneli v studiu. Montiral je Grega kar doma.

 

Kako lahko glasujem?

Glasuješ lahko med oddajo in pol ure po njej, tako da pokličeš na telefonsko številko s plakatov, ki visijo po šoli.

 

Medijska ustvarjalnica SŠJJ

 

 

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov: 1)