26.8.2009:

Ekskurzija se je začela dobro, vsi dijaki so s tremi profesorji in agencijo Mondial odpotovali danes ob 7.00 izpred šole. Trenutno so tik pred Ancono, kjer se bodo tudi oni vkrcali na ladjo. Pred njimi je celonočna vožnja do PATRASA, kamor bodo prispeli predvidoma jutri okoli poldneva. Na ladji ne bodo dosegljivi po telefonu, niti se sami ne bodo mohgli javljati, ker sredi morja ni omrežja mobilne telefonije.

29.8.2009

Ogledi so minili brez zapletov. Dijaki so svojimi profesorsrečno prispeli na Krf, kjer poteka zadnji, bolj sproščen del ekskurzije. Doslej so bili dijaki zelo pridni, zato jih lahko javno pohvalimo!

31.8.2009:

Jutrri dopoldne se bodo vkrcali na ladjo in se v sredo  sredi dneva vrnili domov. V četrtek, 3. 9., 2009 pa se snidemo v šoli.     

 

2.9.2009:

ob 13.35 so se dijakinje in dijaki srečno izkrcali pred šolo v Ivančni Gorici. Prijetno utrujeni, a srečni, polni lepih vtisov. Starši stre jih odpeljali domov. Upam, da se bodo do jutri dodobra naspali, saj s ejutri, 3. 9. 2009 začne pravi pouk. Vidimo nse torej v šoli, urnik je na spletni strani!

                                                                                                            ravnatelj

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov: 1)